Bands op Hrieps zijn bekend!

En wij staan er! Ontzettend leuk om hier te spelen, check de website van Hrieps voor het programma en verkoop van kaarten. Naast ons staan er gigantisch veel andere VETTE bands! klikkerdeklik hier voor de Hrieps pagina

Lees meer »

Mabon festival

Waauw was een te gek optreden op Mabon! Geweldig mooie aankleding en gezellige sfeer! Dit is zeker een aanrader voor mensen die hier nog nooit geweest zijn ;-) voor 2023! Lekkere woodstock sfeer met kampvuren en goede muziek, lekker hapje eten en gezelliheid.... Jan onze vaste lucht gitaar gitarist bedankt voor je geweldige luchtgitaar solo tijdens AC/DC bij ons op het podium!!!!

Lees meer »

Koningsdag Renesse

27 april 2022 vieren we de gezondheid van onze Koning en gaan we los in Renesse in een feesttent of buiten.. Dit wordt het eerste optreden in het openbaar in bijna 2 jaar dus we staan te popelen om het podium weer op te gaan! In dit deel houden we je op de hoogte van dit optreden en hopen daar een boel mensen weer terug te zien in operstebeste stemming!!

Lees meer »

HAEF

15-12-2019 om +/- 16.00 Spelen we in Vrouwenpolder bij HEAF!  Dit wordt iets totaal anders, Bandover gaat akoestisch! We gaan de bronzen snaren eens flink laten knallen aan het einde van de middag.. Dus zoek je een leuke besteding van je zondag middag / begin van de avond...kom kijken en meezingen met onze diva!!!

Lees meer »

Pre party Hrieps Hooizolder

Zaterdag 9 november staat de pre party voor Hrieps 2020 al weer voor de deur en wij hebben de eer daar een van de bands te zijn! Dit keer in de Hooizolder in Westkapelle. Daar gaan we de deciballen eens flink laten knallen samen met nog drie andere toffe bands en een DJ! Duss... nog niets gepland dat weekend?? GAAN!

Lees meer »

T was een gewldig feest!! Sloeproeien bedankt

Afgelopen zaterdag weer een geweldig feest in Kortgene bij de party na een dag sloeproeiwedstrijden op het Veerse meer. Waauw wat een feest! We willen dan ook het geweldige publiek bedanken voor een top avond! Ook de organisatie bedankt dat we weer mochten spelen! Kijk eens op de foto pagina om een indruk te krijgen.

Lees meer »

Sloeproeien Kortgene

Komende zaterdag gaan we los in Kortgene bij het sloeproeien (vanaf +/- 21.30)! Dit is een knal feest waar de toegang vrij is met het thema Woodstock. 50 jaar geleden vond dit iconische festival plaats en wij hebben een deel van ons repertoire aangepast om dit eens dunnetjes over te doen! Blijheid vrijheid en geen atoombom.. Dit wordt natuurlijk het leukst wanneer je zelf ook uitgedorst komt in de sixties  stijl!... geen kleren is tijdens Woodstock ook een optie ;-)

Lees meer »