Bandover unplugged!! voor t goede doel..

Gepubliceerd op 16 september 2023 om 13:12

Bandover unplugged!! voor t goede doel..

Bingo, Beats & Beauty, is een benefiet avond van de stichting Ieder mooi. Wat we niet vaak doen is unplugged spelen maar voor dit goede doel maken we een uitzondering en gaan we akoustisch rocken terwijl er lekker gegeten en gedronken wordt. De opbrengst komt dan geheel ten goede van de stichting, twee vliegen in een klap! Een lekkere avond uit en een goed doel steunen! Er zijn nog karten beschikbaar! Ga snel naar de website en kom lekker met ons mee eten&rocken!

De stichting:

IederMooi is de sociale huiskamer van Goes (en omstreken) waar jij mag zijn wie jij bent. Een positief zelfbeeld en zelfliefde helpt iedereen vooruit, alles wat je aandacht geeft groeit nu eenmaal. Wij geven jou extra aandacht door uiterlijke verzorging en een moment van verwennerij in onze gezellige huiskamer waar jij altijd welkom bent.

Onze doelgroep zijn de mensen met een lichamelijke, mentale en/of financiële kwetsbaarheid die, door de aandacht die wij geven op diverse vlakken, zich weer echt gezien voelen.

Het is tijd dat jij gezien wordt, het is tijd dat jij de aandacht krijgt die je zo verdient en nodig hebt als mens.

Bingo, beats & Beauty:

Op 5 oktober aanstaande organiseren wij een uniek event: Bingo, Beats & Beauty!
Ons jaarlijkse event, de eerste editie. 

Een avond gevuld met live muziek, lekker eten en vol ontmoetingen. We nodigen je graag uit op dit evenement dat als doel heeft om sponsors te werven en geld in te verzamelen voor onze inspirerende missie: “Het creëren van verwenmomenten voor mensen die uiterlijke- en persoonlijke aandacht nodig hebben, maar dit niet vanzelfsprekend is.

Daarom: ‘Iedermooi’ en de missie van onze stichting. De opbrengst van deze bruisende avond gaat geheel naar onze doelgroep! Wat gaan we doen?

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.